Побједом над Радничким из Лукавца резултатом 2:0, фудбалери Радника стекли су лијепу предност пред реванш сусрет који се наредне сриједе игра на Градском стадиону у Бијељини.

Фудбалерима Радника велики проблем је правио терен у Лукавцу који је изузетно лошем стању, те је и играчима био потребан период аклиматизације на такве услове. Из тог разлога је друго полувријеме одигано на далеко вишем нивоу.

Након дуже паузе, у редовима Радника нашли су се Елдин Машић који је ушао у 60. минуту, те Младен Зељковић који је наступио од првог минута.

„Након дуже паузе Машић и Зељковић су се придружили тиму, што преставља велико појачање за нас. Задовљан сам игром обојице првотимаца, поготово Машића који се на прави начин вратио у тим и био асистент код другог гола. Зељковић је одиграо читаву утакмицу али му недостаје свјежина. Најбитније је да полаку улази у тренажни процес који је од суштинског значаја за читав тим“, закључио је на крају тренер Рандика Славко Петровић.

Радник се у суботу састаје на Олимпику на Градском стадиону у Бијељини са почетком од 13:00.

Из Радника су саопштили и то да је хрватски репрезентативац Иван Ракитић на рачун клуба уплатио износ намијењен за куповину семафора, а у клубу су искористили прилику да му се још једном захвале и честитају 28. рођендан.

Оставите одговор